بهترین نوع پروژکتور برج نوری کدام است ؟
پروژکتور برج نوری یکی از مهمترین قسمتهای یک برج نوری است که تعیین کننده خیلی از موارد حساس و مشخصات فنی برج نوری است و در برآورد قیمت سازه برج نوری هم تاثیر گذار است . این که چه پروژکتوری و در چه ارتفاعی برای برج روشنایی مورد نظر ما استفاده شود ، مهمترین سوال در این زمینه است و نکته ای است که در هنگام استعلام قیمت برج نوری و خرید آن باید مورد توجه ویژه قرار گیرد . توجه به این نکته سبب می شود در زمان نصب برج نوری و بعد از آن به مشکلی برخورد نکنیم .
کلاً به طور معمول 2 نوع پروژکتور جهت استفاده در هد برج نوری مورد استفاده قرار می گیرد که در ذیل به مزایا و معایب هر کدام می پردازیم :
پروژکتور 200 وات ال ای دی :
پروژکتور 200 وات وات ال ای دی دارای مزایا و معایبی است که در ذیل به خدمتتان عرض خواهد شد . همچنین در ادامه به موارد مصرف این محصول هم اشاره خواهیم کرد .
مزایای پروژکتور 200 وات ال ای دی :
- مصرف پایین برق
- راندمان بالای 90 درصد
- مقاومت بالا در برابر رطوبت
- وزن سبک حدود 5 کیلوگرم
- طول ععمر بالا
- دارای مقاومت زیاد در برابر خاموش و روشن شدن زیاد
- دارای حجم نور مناسب در ارتفاعات برج کم ارتفاع ( نهایتاً تا 15 متر )
- دارای بدنه آلومینیوم دایکاست و رنگ پودری کوره ای الکترو استاتیک
- ضد آب و با IP65
معایب پروژکتور 200 وات ال ای دی :
- دارای پرتاب نور کم
- ضعیف شدن شدت نور در طول زمان
- قیمت بالا تقریباً همردیف با پروژکتورهای 400 وات بخار سدیم
پروژکتور 400 وات بخار سدیم :
پروژکتور 400 وات بخار سدیم یکی از قدیمی ترین و پرمصرف ترین پروژکنورهای مورد استفاده در برج روشنایی است که در مواردی که در ذیل عرض خواهیم کرد ؛ استفاده از آن الزامی است . این محصول نیز دارای محاسن و معایبی است که در ذیل عرض می شود .
مزایای پروژکتور 400 وات بخار سدیم :
- قدرت پرتاب نور بالا و مناسب برای ارتفاعات بلند
- حجم نور مقبول
- دارای IP65
- دارای بدنه آلومینیوم دایکاست
- دارای قاب ، لامپ نور ، ترانس و استارتر
- کم نشدن قدرت نوردهی در طول زمان
- شدت نور بیش از دو برابر در مقایسه با پروژکتورهای 200 وات ال ای دی
معایب پروژکتور400 وات بخار سدیم :
- وزن بالاتر نسبت به پروژکتورهای ال ای دی حدود 10 کیلو گرم
- طول عمر کمتر نسبت به پروژکتورهای ال ای دی
چه پروژکتوری را برای چه برجی استفاده کنیم ؟
برج نوری دستی به علت اینکه در سیستم محرکه هد جهت بالا و پایین شدن هد از یک وینچ دستی استفاده می کند و این وینچ توسط دست انسان چرخانده می شود . از طرفی هم توان دست انسان هم محدود است ( با توجه به وزن بالای خود هد + پروژکتورهای نصب شده روی آن ) بهتر است از پروژکتورهای سبک تر استفاده شود . در این حالت استفاده از پروژکتور 200 وات ال ای دی گزینه مناسبی است . چون هم وزن سبکی دارد ، هم برای استفاده در برج های تا ارتفاع 15 متر مناسب است . برای برج های نوری دستی از در ارتفاعات 6 الی 15 متر می توان به تعداد 6 الی 8 پروژکتور 200 وات ال ای دی استفاده کرد .
ولی در برج نوری برقی چون در اکثر موارد ، این نوع برج ها در ارتفاعات بالای 18 متر تولید می شوند و سیستم محرکه منتقل کننده هد به وسیله الکتروموتور و گیربکس برقی است . لذا وزن بالاتر مشکلی ایجاد نمی کند ، باید از پروژکتور 400 وات بخار سدیم استفاده شود تا هم پرتاب نور بالایی داشته باشد و نور به طور کامل به سطح زمین برسد و هم در طول زمان نوردهی آنها ضعیف تر نشود .
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.